Akhir dapat juga g MOTAT…

asyik lalu ajer…. akhirnya dapat juga masuk MOTAT… Oleh sebab anak2 ibu suka sangat dengan keretapi, so kita g ler MOTAT… kebetulan ada tiket 50% dari grabone… Kita g lepas balik dari sukan Kila… mmg penat.. balik ajer MOTAT Kila n Kimi tidur.. he..he…  Banyak aktiviti yang ada dalam MOTAT nie.. bagus untuk perkembangan sains anak2 ibu… both of you pun enjoy dgn akiviti2 yang ada…

                          

Ibu n ayah ingat masa nie Kila tak nak ambil gambar dgn ibu.. Sbb Kila cakap Kila nak naik airoplane… Pastu ibu cakap tahun depan kita naik aeroplane okey… he..he.. masa nie kita tak tahu lagi yang kita akan balik dalam masa yang terdekat… Bila balik rumah, masa tue Kila n Kimi tgh tido.. ayah check e-mail pastu ayah dtg kat ibu bagi tahu yang ayah kena transfer balik ke Malaysia…. Ya Allah hanya Allah s.w.t sahaja yang tahu perasaan ibu masa tue… Terbayang2 saat2 susah kat sini… Dalam hati ibu mcm mana perasaan ayah… Tapi seperti biasa ayah nampak tenang… bukan mudah nak baca isi hati ayah Kila n Kimi nie … itulah sebabnya sampai skrg pun ibu still menangis… ibu harap ayah hepi… “Ya Allah permudahkanlah urusan ayah dan berikanlah ketabahan pada ayah dalam menjalani kehidupannya”… maklumlah bukan mudah nak uruskan 3 org perempuan… Takpe ayah insyaallah tak lama lagi ayah dapat geng ok…. kita hepi2 ok…. ibu nie tak sekuat ultraman.. kalau ibu, Kila n Kimi dah susahkan ayah.. minta maaf yer… we all love you… semoga ayah di kurniakan kejayaan dalam hidup…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: